19 Mayıs İçin Tatil Alternatifleri

18 Mayıs 2017 • Kültür ve Sanat, Şehirler ve Hikayeleri19 Mayıs İçin Tatil Alternatifleri için yorumlar kapalı3691

Bahar ayının güzel enerjisi ve bu yıl 19 Mayıs’ın Cuma gününe denk gelmesi ile birlikte herkes tatil planlarını yapmaya başladı. Kaçamak yapabileceğiniz tatil rotalarından birkaçını sizler için derledik..Şimdiden keyifli tatiller diliyoruz.

Bodrum: Her mevsim başka bir güzel olsa da yaz aylarının vazgeçilmez en güzel seyahat destinasyonları arasında yer alan Bodrum 19 Mayıs tatili için değerlendirmek isteyeceğiniz bir adres olabilir. Henüz sezon açılmadığı için sakin bir alternatif olarak değerlendirebileceğiniz bu güzel sayfiye beldesinde hem dinlenip hem de güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Bodrum Kalesi

Çeşme: Bu kısa arayı Ege’nin en güzel tatil beldelerinden Çeşme’de değerlendirmek ister misiniz? Hem hareketi hem de sakinliği bir arada bulabileceğiniz bu güzel beldede Alaçatı’dan, Ilıca’ya ve Dalyan’a kadar birçok alternatif sizi bekliyor. Sezonu açmak için bu güzel zamanı kaçırmamanızı öneririz.

Antalya: Yazları özellikle yurtdışındaki turistlerin yoğun ziyaretiyle renkli geçen Antalya 19 Mayıs tatili için harika bir seçenek olabilir. Hem hava sıcaklığı yaz aylarındaki gibi sizi bunaltmaz hem de sakinliği ve gece hayatıyla keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Ağva: İstanbul’dan çokta uzaklaşmayayım ama doğayla iç içe huzur dolu bir tatil yaşayayım diyorsanız Ağva tam size göre. Nehirde deniz bisikleti ya da ormanda uzun yürüyüşler yapıp tatilinizi en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz.

Ağva’da Kahvaltı

Sapanca: İstanbul’dan çokta uzaklaşmadan biraz stres atmak ve spa keyfi yapmak isterseniz Sapanca’da harika bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Karadeniz: Eğer doğaya düşkünseniz ve sıcak havalarla da aranızda iyi değilse tam da mevsimi olan bir Karadeniz turunu tercih edebilirsiniz. Tabi Karadeniz’e kadar gitmişken 3 gün size yeterli gelmeyebilir. İş yerinizden izin alma şansınız varsa eşsiz doğası ve enfes mutfağı ile Karadeniz vazgeçemeyeceğiniz bir tatil durağı olabilir.

Benzer İçerikler

Comments are closed.