Ruh İkizini Bulanlara Hediye Alternatifleri

11 Şubat 2022 • GenelRuh İkizini Bulanlara Hediye Alternatifleri için yorumlar kapalı768

Bazen bir sevgi sözcüğü, bazen bir dokunuş, bazen de tatlı bir tebessüm… Sevgimizi göstermenin en yalın ifadesi ise dolu dolu ‘seni seviyorum’ diyebilmektir. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizin yüreğini ısıtacak en özel hediye alternatiflerini sizler için araştırdık.

Mutlu Anlar İçin

Anları mutluluklarla dolduran ve her anını özelleştirmek isteyenlerin en büyük destekçisi olmaya devam eden LAV, Sevgililer Günü ile özdeşleşen kırmızı ve pembe renklerini sofralara taşıyor. Pembe renkli altlığı ve yine pembe renkli kalp biçiminde iki kuşa ev sahipliği yapan deseniyle sevdiğinizin içini yumuşatacak LAV Birdie, 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanacak. Kırmızının dikkat çekici etkisini sofralara taşıyan LAV Benim Aşkım Bardağı ise içeceğiniz ne olursa olsun sofranıza samimiyet ve sıcaklığı getirecek.

Sevdiğinizle Özdeşleşecek Kokular

Sevgililer Günü’nünde eşinizi ya da sevgilinizi onunla özdeşleşecek hoş bir koku ile mutlu edebilirsiniz. Rebul’un No.94 adlı parfümü ismine yakışan zarif, çiçeksi ve oryantal notaları birlikte sunuyor. Safran, sedir, amber ve yaseminin kadınsı, yumuşak notaları bu parfümde tıpkı aşkın notaları gibi özenle diziliyor. Entelektüelliğin ve kültürel zenginliğin merkezi olan Pera semtinin kokusunu yansıtan, taze, odunsu ve baharatlı notalarıyla adeta o dönemdeki Pera beyefendilerinin parfümü olan J.C. Reboul da erkeklerin favorisi olmaya aday.

Çiftlere Özel Seramik ve Heykel Tasarımları   

İbrahim Güler Design Studio, Sevgililer Günü’nde sıradan hediyelerden sıkılan çiftlere sanat dolu, sıra dışı hediye alternatifleri sunuyor. Birbirinden özel yüzde yüz el yapımı heykeller ve seramikler, aşkını sanatla taçlandırmak isteyenleri İbrahim Güler Design Studio’da bekliyor. İspanyol sanatçı A.Anglada imzalı aşkı ve tutkuyu simgeleyen yüzde 100 el yapımı heykeller ile birlikte, ünlü İtalyan seramik markası Rebirth’un klasik şekilleri çağdaş bir yaratıcılıkla yeniden yorumlayan tasarım ürünleri, bu Sevgililer Günü’nü sizin için özel kılacak hediyelerden yalnızca birkaçı…  

Birbirinize Daha Çok Vakit Ayırabilmeniz İçin

Robot süpürgelerin koşturmacalı hayatımıza kattığı en büyük konfor, bize zaman kazandırması… Sevgilinizin ya da eşinin ev hayatındaki iş yükünü hafifletmek istemez misiniz? Fakir Robert RS770 Robot Süpürge benzersiz vakum gücü ve çoklu haritalama özelliğiyle evin haritasını çıkarıyor ve istenilen alanı temizliyor. Öte yandan robot süpürge tercih etmeyenler için de Inovax 2in1 Kablosuz Dikey Süpürge ve süpürürken ESF Teknolojisi ile havayı da temizleyen Filter Pro Toz Torbasız Süpürge de öne çıkıyor.

Ortak Bir Yaşam Stilinin Yansıması

Yakın zamanda yapılan bir araştırma fizyolojik uyumun cazibeyle ilişkili olduğunu, bir diğer deyişle aşkın birlikte atan iki kalp tarafından hissedildiğini gösteriyor. Gerçek aşk gözlerin o ilk buluştuğu anda başlıyor. Kusursuz tasarımları ve kapsamlı sağlık fonksiyonlarıyla Amazfit GTS 2e ve GTS 2 mini sizin de kalbinizi ilk görüşte sevgiyle dolduracak. Bu akıllı saatler yalnızca kalp atış hızı izleme ve stres algılama gibi sağlık ölçümleri yapmakla kalmayıp, aynı zamanda yaşam tarzınıza ve stilinize de birebir uyumlu olacak bir tasarıma sahip. 

Evlere Bambu Dokunuşu

Sevgililer günü hediye arayışında olanlara çeşitli alternatifler sunan Bambum, bambu doğallığını zirkon taşının şıklığıyla birleştirdi. Mutfağa dair binlerce çeşit ürünü bir arada bulunduran Bambum, Sevgililer Günü’nde hediye arayanların imdadına koşuyor. Bambu doğallığı ile zirkon taşının şıklığını birleştiren Bambum, Ottoman 2 kişilik kahve fincan takımı ile keyifli sohbetlere eşlik ediyor. Tamamen el yapımı üretim ile satışa sunulan Bambum Ottoman Zirconia 2 kişilik kahve fincan takımı, benzersiz ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.  

Hem Özgün Hem de Şık Olmak İsteyenlere

Sürdürülebilir moda misyonunu odağından ayırmadan tasarımlarını hazırlayan ve sunan Knitss, Sevgililer Günü’nde göz alıcı renk ve özgün desenlerle karşımıza çıkıyor. Dökümlü silüetler, dekoratif dikişler, zanaatkar el işçiliği ve doğadan alınan ilham, tasarımlara farklı bir dokunuş katıyor. Maxi elbise ve etekler, hırkalar, dar ve bol paçalarıyla farklı kesimlerde pantolonlar, V, bisiklet, polo yakalı kazak ve bluzlar fuşya, pembe, camel, turkuaz, bej her biri birbiriyle kombinlenebilen parçalarla hayat buluyor.

Moda ve Teknolojiyi Önemseyen Erkeklere

Ramsey’in ‘minimalizm’ temasından ilham alarak hazırladığı 2021-22 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, stilini önemseyen erkeklere Sevgililer Günü için farklı alternatifler sunuyor. Erkeklerin gündüzden geceye her ortamda stiline dahil edebileceği anahtar parçalar arasında moda ile teknolojinin buluştuğu Performance Suit, Sweat Suit, Onboard Suit, Isıtan Ceket gibi yenilikçi tasarımlar; değerli ve doğal kumaşlarla tasarlanan Ramsey’in uzmanlığının yansıması Limited Editon koleksiyonlar, yenilikçi yaka formlarıyla dikkat çeken ve tuşesiyle lüksü hissettiren doğal dokulu trikolar, %100 doğal, ceket formundaki deri montlar, teknik kumaşların kullanıldığı çift taraflı giyilebilen ya da monttan sırt çantasına dönüşebilen sürprizli dış giyim ürünleri yer alıyor.

Benzer İçerikler

Comments are closed.