En Büyük Mutluluk, Düşünülmektir

15 Aralık 2021 • GenelEn Büyük Mutluluk, Düşünülmektir için yorumlar kapalı1032

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala; herkesi tatlı bir telaş sarmış durumda… 

Yılbaşı öncesinde ailemize, dostumuza, sevgilimize, eşimize, çocuğumuza kısacası hayatımıza anlam katan tüm sevdiklerimize değer verdiğimizi hissettirecek detaylara yoğunlaşmış durumdayız. Bu özel günü ölümsüzleştirecek hediye arayışımız ise tüm hızıyla devam ederken, ne olursa olsun, gerçek mutluluğun aslında düşünülmek olduğunu asla unutmamalıyız.

Sizler için hazırladığımız yılbaşı hediye önerilerinin, işinizi biraz da olsa kolaylaştırabilmesini diliyoruz.

Yeni Yıl Bereketi İle Gelsin

Atelier Rebul’ün yeni Bereket Koleksiyonu ile yılbaşında yaşam alanlarınıza ve sofralarınıza bolluğu ve bereketi getirebilirsiniz. Asırlardır birçok kültürde bolluk ve bereketin simgesi olan narı başrole alan bu özel koleksiyon, mum ve çubuklu oda kokusu olarak yaşam alanlarınızın baş köşesinde olmaya hazır. Koku uzmanlığıyla yaşam alanlarınıza dokunan Atelier Rebul, bu yeni kreasyonuyla evinizde, sofralarınızda geçirdiğiniz zamanı keyifli hale getirecek ritüellerinize yenisini ekliyor. Üst notasında, narın bolluğunu limonun tazeliği ve tarçının sıcaklığıyla bütünleştiren Bereket Koleksiyonu, sadece yılbaşına özel sunulan sınırlı sayıdaki XL boy mumu ile bereketi artırıyor. 

Doğaseverlere Özel


L’Occitane’ın yılbaşı koleksiyonu, bir süredir marka olarak vurguladığı tüketimin yenilenmeye dönüştürülmesi gerektiğine olan inancıyla imzalaştırdığı ‘Cultivators of Change’ mottosundan  ilham alıyor. Kullanıcılar, bu koleksiyonla L’Occitane’ın sihirli hediye fabrikasının büyüsünü ve az bilinen sırlarını keşfedecek. ‘Cultivators of Change’; endüstriyi dönüştürmek, doğayı korumak ve daha fazla biyolojik çeşitliliğe sahip bir gelecek yaratmak için üretici ve tüketicilerle el ele çalışmak anlamına geliyor. 

Daima Güvende Olmanız İçin

Sürekli kapısını kilitlemeyi unutan bir arkadaşınız mı var? O zaman bu yeni yıl hediyesi, arkadaşınız için biçilmiş kaftan olabilir. Yale’in stil ile teknolojiyi mükemmel bir dengede buluşturan Linus® Akıllı Kilidi, evlerinde hem şık hem de işlevsel çözümlere değer verenler için ideal bir hediye! En son teknolojilerle donatılmış Linus®, sık sık anahtarını kaybedenlerin çok hoşuna gidecek anahtarsız giriş özelliğine sahip.

Otomatik kilitleme özelliği, dışarı çıkıldıktan sonra veya belirlenen sürenin ardından kapıyı otomatik olarak kilitleyecek şekilde ayarlanabiliyor. Linus® sıcak bir karşılama sunmak için Philips Hue akıllı aydınlatma sistemiyle entegre çalışıyor ve eve girerken ışıkların otomatik olarak açılmasını sağlıyor. Kullanıcılar, anahtarla uğraşmanın veya kaybetmenin yarattığı zahmetler olmaksızın kimin ne zaman geldiğini görme, sanal ziyaretçi anahtarları oluşturma ve kapının açık mı kapalı mı olduğunu kontrol etme olanağına sahip oluyor. Kullanıcı dostu Yale Access uygulamasıyla kontrol edilebilen akıllı kilit, zahmetsiz kapı kontrolü erişim yönetimi için önde gelen akıllı ev sistemlerine, sesli asistanlara ve kiralık konaklama platformlarına bağlanabiliyor.

Giyilebilir Teknoloji Meraklılarına

Yılbaşında sevdiğiniz kişiye retro olduğu kadar teknolojik bir hediye vermeyi arzu ediyorsanız, Amazfit Neo’ya göz atmalısınız. Etkileyici pil performansıyla spor ve fitness işlevlerine sahip çekici retro-dijital Amazfit Neo, geçmişin teknolojisini günümüz teknolojisiyle birleştiriyor. Hayatı hem daha kolay hem de daha çekici hale getirirken kullanıcılarının günlük yaşam aktivitelerinde en yakın yardımcısı oluyor. Amazfit Neo’nun koşu, yürüyüş ve bisikletbmodu spor yaparken gerçek zamanlı bilgilerin, mesafenin ve nabzın görüntülemesini sağlıyor. Suya dayanıklı tasarımıyla havuzda veya denizde yüzerken bile en zorlu antrenmanların takibi yapılabiliyor.

Masal Gibi Yılbaşı Sofraları İçin

Yaşam alanlarında eşsiz dokunuşlara imza atan İbrahim Güler Design Studio, yılbaşı sofralarına da renk ve eğlence katıyor.  Dünyaca ünlü New York merkezli Mackenzie-Childs markasının en sevilen ürünlerine yer veren İbrahim Güler Design Studio, çaydanlıklardan kaselere, kahve fincanlarından kupalara kadar pek çok özgün ürünle yılbaşı sofralarını süslüyor. Mackenzie-Childs’nin tamamı elde boyanan ve kusursuz desenlerinin özgün renklere eşlik ettiği dekorasyon ürünlerinden oluşan seçkisi, yeni yılın ruhuna ışık tutuyor. Sofra ve dekorasyon kavramlarına marjinal bir yorum getiren MacKenzie-Childs’ın birbirinden özel el boyaması tasarımları ve ikonik damalı ürünleriyle yılbaşı sofralarınız, hiç olmadığı kadar farklı olabilir.

Benzer İçerikler

Comments are closed.