Dünyanın En Beğenilen İlk 3 Airbnb Evi

3 Eylül 2022 • GenelDünyanın En Beğenilen İlk 3 Airbnb Evi için yorumlar kapalı1471

Size hayal gücünün yeryüzündeki yansımalarını gösterecek sanatsal bir sosyal medya ilhamı arıyorsanız, Airbnb’nin Instagram hesabını takip etmenizi öneririz. Airbnb’nin kiralık ev listesi Roma, Madrid, Mexico City, Amsterdam, Paris, New York ve Londra’da gibi popüler destinasyonlardaki birinci sınıf villalar, konaklar, daireler ve kalelerle dolu. Ancak Airbnb’nin sosyal medyada en çok beğenilen evlerine göz attığınızda meselenin lüks içerisinde tatil yapmak olmadığını çok net algılayabilirsiniz. Özellikle pandemi sonrası deneyime açlık duyan seyahat tutkunları dünyanın dört bir yanındaki çiftlikler, tekne evler ve küçük evler gibi benzersiz konaklama seçeneklerine yöneliyor. O zaman neden gidip Airbnb’nin en sevilen evinde siz de bir konaklama rezervasyonu yapmıyorsunuz? Gelin eşsiz deneyimlere sürüklenerek hayalinizdeki rüya tatili yaşamanıza fırsat sunabilecek Airbnb listesindeki en beğenilen 3 evi birlikte keşfederek hayallerinizi gerçeğe dönüştürelim.

Zion EcoCabin Hildale, Utah – Amerika Birleşik Devletleri

ABD’deki Utah Hildale’de bulunan Zion EcoCabin, Airbnb’nin Instagram profilinde en çok beğenilen evler listesinin başında yer alıyor. Zion Dağları’nın panoramik manzarasına sahip A çerçeveli kabin ev, mükemmel bir şekilde yerleştirilmiş ve sanatsal olarak dekore edilmiş atmosferi ile nefes kesici bir deneyim sunuyor. Manzara, açık alan, rahat yatak, barbekü, oturma grubu ve jakuzili havuz gibi detaylar, baştan aşağı adeta çölde bir vahayı temsil ediyor. A formdaki süper keyifli küçük evde doğal yaşam şartlarına uygun olarak elektrik veya Wi-Fi yer almıyor. Ancak yattığınız yerden bile gözlerinize ziyafet çeken Zion Dağları’nın büyüleyici panoraması sayesinde elektriğe ve internete ihtiyacınız kalmıyor. Gündüz Zion Dağları’nın şiirsel manzarasıyla hayallere yelken açmanızı sağlayan ev, gece ise yıldızların ışıltıları sayesinde evrenin derin boşluklarında tatlı bir yolculuğa çıkmanıza fırsat sunuyor.

Evin dağa bakan duvarı manzarayı içinize çekebilmeniz için tamamen camdan yapılmakla kalmıyor, aynı zamanda tüm gün ve gece temiz havayı soluyabilmeniz için tamamen açılıyor. Ayrıca evin önünde yatak, jakuzili havuz ve barbekü ile tamamlanmış oturma odası görevi gören ikinci bir platform güvertesi yer alıyor. Bu mükemmel teras, çevredeki araziyi keşfedebileceğiniz yıl boyu süren maceraların sonunda tüm yorgunluğunuzu atarak adeta kendinize ve sevdiklerinize özel bir dünya yaratma imkanı sunuyor. 2-3 kişilik küçük arkadaş grupları için elverişli olan Zion EcoCabin, etrafındaki eşsiz doğa ile maceraseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Çekici A-frame kabinin tek kişilik yatak odası iki konuk için son derece elverişli olduğundan rüya gibi bir balayı tatili için bu eşsiz lokasyonu tercih edilebilir.

Mariner Tekne Evi Belgrad – Sırbistan

Cesur ve eğlenceli maceralara yelken açan sıra dışı bir ruhunuz varsa Sırbistan’ın Belgrad şehrinde yer alan tekne eve şans vermeye ne dersiniz? Airbnb’nin en beğenilen evleri arasında yer alan Mariner Tekne Evi, Tuna ve Sava nehri arasındaki eşsiz konum üzerinde yer alıyor. Şehrin merkezine yaklaşık 4-5 km uzaklıkta yer alan bu yüzen ev, 10 kişilik kapasitesi sayesinde kalabalık tatiller için de mükemmel bir lokasyon alternatifi oluyor. Ailenizle ve arkadaşlarınızla hayatınızın en unutulmaz anlarına şahit olmanızı sağlayan Mariner Tekne Evi hem yaz hem de kış mevsimi için gerekli tüm konforu sunuyor.

Nehir manzaralı oturma odası, balkon ve şömine gibi ayrıcalıklar suyun üzerindeki eşsiz deneyiminize lüksü ve rahatlığı ekliyor. İki katlı olarak tasarlanan tekne ev, hem alt hem de üst katta yer alan geniş balkonu sayesinde Tuna ve Sava nehrinin birleşmesinden doğan eşsiz melodi eşliğinde ruhunuzun derinliklerine kadar işliyor. Üstelik sıradan otel, daire veya villa konaklamalarından çok daha sofistike ve heyecan verici bir deneyimi de beraberinde getiriyor. Belgrad’da bulunan Mariner Tekne evi, gözlerden uzak ve romantik bir kaçamak için de son derece mükemmel bir alternatif. Ancak kalabalık gruplar halinde eğlenceli ve unutulmaz bir tatil yaşamak için de klasik konaklama alternatifleri yerine Mariner Tekne evi gibi kreatif mekanlar daha ideal oluyor.

Maison Lafleur Le Vignau – Fransa

Kendinizi 18. yüzyılda Güney Fransa’da bir çiftlikte yaşıyor gibi hissetmeye ne dersiniz? Öyleyse Airbnb’nin en sevilen evleri listesindeki Landes kırsalında, Bordeaux’nun yaklaşık bir buçuk saat dışında yer alan Maison Lafleur çiftlik evinin eşsiz deneyimine şans verebilirsiniz. Teknoloji çağından uzakta bir yerde yer alan Fransız çiftlik evi, yeşilin en zengin tonlarından oluşan kırsal atmosferi, ısıtmalı havuzu ve geniş alanlarıyla beş yıldızlı bir tatil imkanı yaratıyor. Üç yatak odasından ve geniş bir bahçeden oluşan bu şirin ev, hem tek başına hem de kalabalık gruplar halindeki tatillere olanak sağlıyor.

Pastoral bir deneyim için bolca yeşil alana sahip Fransız evi, kendinizi zamanın ötesinde bir yolculuğa çıkarmanız için asırlık meşe ağaçlarıyla süsleniyor. 8 kişiye kadar ağırlama kapasitesine sahip Maison Lafleur, Fransa’nın eşsiz gastronomisi ile ruhunuza olduğu kadar damağınıza da hitap ediyor. İster romantik bir tatil ister eğlenceli bir arkadaş kaçamağı için olsun Güney Fransa’nın eşsiz doğasını yansıtan Maison Lafleur, adeta zamanlar arası yolculuk yapmanızı sağlıyor. Bu eşsiz ve otantik çiftlik evini ister tek başına ister sevdiklerinizle kiralayarak kendinizi adeta Fransız Riviera’sındaki yereller kadar özgür, bağımsız ve huzur oldu hissedebilmeniz mümkün.

Benzer İçerikler

Comments are closed.